lördag 22 januari 2011

Photoshop...

Lördag. Snickarna hade ledigt från vårat hus idag vilket inte gör mig någonting då jag ändå är så pass sjuk. Jag har iallafall fått ner febern till måttliga 38,5 och kan återigen tänka utan att få ont i huvvet.

Snickarna va väl lite missnöjda över att el och rör hade tagit bort lite läkt där dom gjort sina dragningar. Även fast det va små bitar här och där så va dom tvungna att sätta tillbaka det för att kunna fästa panel och gipsskivor. Vi får väl se ifall det blir en kostnad på det eller ej.

Idag tog jag mig lite tid med photoshop för att lite snabbt "provmåla" fasaderna.
3 alternativ än så länge...


3 kommentarer:

 1. Hej,

  Jasså det är hos er Stockholms Byggförmedling varit hela vintern! Hoppas dom är klara hos er snart och gör klart vårt hus!

  Spännande det där med Photoshop, hade precis tänkt göra samma sak men avvaktar tills taket över entrén blir klar, som för övrigt blir mycket lik den som ni har.

  Angående färgvalet kommer vi troligtvis välja den som ni visar på "bild 3" men med olivgröna knutar istället för grå (tror vi???).

  PS, snyggt hus!

  /Hälsningar och lycka till, André

  SvaraRadera
 2. Hallo andre.

  Tack. Vi hoppas det...att det ska bli just det, snyggt!

  Nja. Dom kommer en vecka åt gången ungefär. I genomsnitt så kanske dom jobbar var tredje vecka här vid vårat hus. Men det är väl så det är helt enkelt. Mycket hus att resa. Det är tur vi har medgörlig elkille som kan anpassa sig i en hattande planering.

  Vänligen

  N & S

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot härliga sommarkvällar under körsbärsträdet ute på Ekerö!

  Kramar /Jenny

  SvaraRadera