söndag 23 januari 2011

Väggar och tak...

...börjar nu sakta växa fram. Då snickarna inte skulle komma idag heller kunde jag ju smita upp till huset och ta några bilder utan att riskera att smitta någon. Det är ju riktigt häftigt att se hur dessa träskelett förvandlas till rum.

På övervåningen nedre våning är klart med gips på tak och väggar. På övervåningen saknas det lite gips på väggar. Sen ska det då bli panel i tak på övervåning.Men snart så är det iallafall målarnas tur. Vi har ännu inte riktigt bestämt oss för vilka tapeter som ska upp på vissa väggar men har iallafall 2st önskemål. Det är en kostnadsfråga dock. Tåls att tänka på. men de vi vill ha är i från Trove.  Troveline

Den sista i ledet är  iallafall till master bedroom. En liten kamasutra variabel;)
3 kommentarer:

 1. Hej på Er!
  Vad kul att hitta till er blogg! Ser ju ut att bli ett jättefint hus :) Vi bygger också ett hus från fiskarhedenvillan och är nyfikna på hur ni upplevt samarbetet hittills? Är ni nöjda med de som utfört byggåtagande 1-4? Vi bygger på Färingsö men är båda uppväxta på Ekerö :)
  Hej hej!
  /Sandra och Håkan

  SvaraRadera
 2. Absolut. Ingen skugga över dom. Hårt arbetande snickare som gör sina saker med snabbhet OCH precison. Planeringen mellan de olika entreprenaden kan vara det knepiga. Men vi är hittils nöjda med allt arbete som gjorts.

  (har ni möjligtvis någon mail..ni kan skicka ett privat meddelande i gästboken så dom andra inte ser så kan vi försöka ge bra tips)

  SvaraRadera
 3. Alltså vart hittade du kamasutra tapeten?! Måsten ha!

  SvaraRadera